Japonský černý kovaný nůž na sashimi Yanagiba KYUSAKICHI - 170 mm

Kód: 9148
829 Kč 685,12 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
8.8.2025
Možnosti doručení

Japonský ručně kovaný nůž od značky KYUSAKICHI je nástroj navržený k přípravě sashimi, masa a zpracování drůbeže. Nůž disponuje dřevěnou rukojetí a 170 mm čepelí v regionálním stylu zpracování Tosa. Pro maximální životnost čepele, doporučujeme po každém použití ošetřit čepel olejem. Vyrobeno v Japonsku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Japonský kuchyňský nůž na sashimi značky RYUMA ve stylu tradičního kování Tosa. Nůž je ručně kovaný, má hrubý rustikální vzhled a horní neopracovanou část čepele s povrchovou úpravou zvanou kurouchi finish. Čepel z vícevrstvé uhlíkové oceli se vyznačuje vysokou ostrostí a dlouhou životností. Vzhledem k tomu, že ocel není nerezová, doporučujeme po každém použití nůž ošetřit olejem z kamélie. Tento nůž je navržen k zpracování masa a ryb. Délka čepele 170 mm.

made_in_japan

Klíčové vlastnosti tohoto nástroje:

✅ Typ Yanagiba
✅ Ručně kovaný
✅ Čepel z uhlíkové oceli
✅ Ideální pro přípravu sashimi
✅ Elegantní a protáhlý tvar
✅ Vyrobeno v Japonsku

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
EAN: 4951572006234
Hmotnost: 0,08 kg
Šířka: 3,5 cm
Délka: 30,5 cm
Výška: 1,5 cm
Vyrobeno v: Japonsku
Počet v balení: 1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola