Japonský černý kovaný nůž na sashimi Yanagiba KYUSAKICHI - 170 mm
Kód: 9148Detailní popis produktu
Japonský kuchyňský nůž na sashimi značky RYUMA ve stylu tradičního kování Tosa. Nůž je ručně kovaný, má hrubý rustikální vzhled a horní neopracovanou část čepele s povrchovou úpravou zvanou kurouchi finish. Čepel z vícevrstvé uhlíkové oceli se vyznačuje vysokou ostrostí a dlouhou životností. Vzhledem k tomu, že ocel není nerezová, doporučujeme po každém použití nůž ošetřit olejem z kamélie. Tento nůž je navržen k zpracování masa a ryb. Délka čepele 170 mm.
Klíčové vlastnosti tohoto nástroje:
✅ Typ Yanagiba
✅ Ručně kovaný
✅ Čepel z uhlíkové oceli
✅ Ideální pro přípravu sashimi
✅ Elegantní a protáhlý tvar
✅ Vyrobeno v Japonsku
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchyňské nože |
---|---|
EAN: | 4951572006234 |
Hmotnost: | 0,08 kg |
Šířka: | 3,5 cm |
Délka: | 30,5 cm |
Výška: | 1,5 cm |
Vyrobeno v: | Japonsku |
Počet v balení: | 1 |

Připravte si sashimi pomocí profesionálního nože Yanagiba od značky MIKI HAMONO SEISAKUSHO, který je ostrý a dokonale vyvážený pro přesné krájení. Nůž disponuje čepelí z...

Kuchyňský nůž Gyuto od značky MIKI HAMONO SEISAKUSHO s 180 mm dlouhou čepelí vyrobenou z vysoce kvalitní nerezové oceli VG10 a 35 vrstvami ocele s damaškovou úpravou. Ručně...

Malý deba nůž od značky UMEBACHI RYUMA je ideální nástroj k filetování ryb a zpracování drůbeže. Nůž disponuje dřevěnou rukojetí a 90 mm dlouhou čepelí s kladívkovým...

Deba filetovací nůž od značky MIKI HAMONO SEISAKUSHO je ideální nástroj k filetování ryb a zpracování drůbeže. Nůž disponuje dřevěnou rukojetí a 150 mm dlouhou čepelí...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.