Japonský kovaný kuchyňský nůž Funayuki RYUMA - 150 mm
Kód: 9136Detailní popis produktu
Japonský nůž Funayuki značky RYUMA ve stylu tradičního kování Tosa. Nůž je ručně kovaný, má hrubý rustikální vzhled a horní neopracovanou část čepele s povrchovou úpravou zvanou kurouchi finish. Čepel z vícevrstvé uhlíkové oceli se vyznačuje vysokou ostrostí a dlouhou životností. Vzhledem k tomu, že ocel není nerezová, doporučujeme po každém použití nůž ošetřit olejem z kamélie. Tento nůž typu Funayuki je navržen ke zpracování potravin a přípravě jídel. Délka čepele 150 mm.
Klíčové vlastnosti tohoto nástroje:
✅ Ručně kovaný
✅ Typ Funayuki
✅ Čepel z uhlíkové oceli
✅ Vyrobeno v Japonsku
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchyňské nože |
---|---|
EAN: | 4977292701143 |
Hmotnost: | 0,1 kg |
Šířka: | 4,5 cm |
Délka: | 31,5 cm |
Výška: | 2 cm |
Vyrobeno v: | Japonsku |
Počet v balení: | 1 |

Santoku nůž od značky MIKI HAMONO SEISAKUSHO má čepel dlouhou 170 mm s jádrem z vysoce kvalitní oceli Yasuki Blue Paper Steel. Ideální pro krájení masa, zeleniny a...

Sklizňový nůž od značky SENKICHI je ideální nástroj pro sklizeň listové zeleniny. Délka čepele 155 mm. Pro dlouhou životnost je důležité po každém použití nůž ošetřit...

Kuchyňský nůž Gyuto od značky MIKI HAMONO SEISAKUSHO s 180 mm dlouhou čepelí vyrobenou z vysoce kvalitní nerezové oceli VG10 a 35 vrstvami ocele s damaškovou úpravou. Ručně...

Malý deba nůž od značky UMEBACHI RYUMA je ideální nástroj k filetování ryb a zpracování drůbeže. Nůž disponuje dřevěnou rukojetí a 90 mm dlouhou čepelí s kladívkovým...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.