Japonský kovaný kuchyňský nůž Funayuki RYUMA - 105 mm
Kód: 9130Související produkty

Přírodní nevysychavý olej KUROBARA ze zimní růže, Kamélie japonské, určený k ochraně uhlíkatých čepelí dlát, hoblíků a nožů, které by časem rezly. Vhodný i jako brusný olej pro...

Přírodní nevysychavý olej KUROBARA ze zimní růže, Kamélie japonské, určený k ochraně uhlíkatých čepelí dlát, hoblíků a nožů, které by časem rezly. Vhodný i jako brusný olej pro...
Detailní popis produktu
Japonský kuchyňský Funayuki nůž značky RYUMA ve stylu tradičního kování Tosa. Nůž je ručně kovaný, má hrubý rustikální vzhled a horní neopracovanou část čepele s povrchovou úpravou zvanou kurouchi finish. Čepel z vícevrstvé uhlíkové oceli se vyznačuje vysokou ostrostí a dlouhou životností. Vzhledem k tomu, že ocel není nerezová, doporučujeme po každém použití nůž ošetřit olejem z kamélie. Tento nůž typu Funayuki je navržen ke zpracování potravin a přípravě jídel. Délka čepele 105 mm.
Klíčové vlastnosti tohoto nástroje:
✅ Typ Funayuki
✅ Výjimečná ostrost a odolnost proti opotřebení
✅ Vyvážená manipulace pro preciznost
✅ Oboustranná čepel pro všestrannost
✅ Vyrobeno v Japonsku
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchyňské nože |
---|---|
EAN: | 4977292701129 |
Hmotnost: | 0,06 kg |
Šířka: | 4 cm |
Délka: | 23,5 cm |
Výška: | 1,5 cm |
Vyrobeno v: | Japonsku |
Počet v balení: | 1 |

Kuchyňský nůž Gyuto od značky MIKI HAMONO SEISAKUSHO s 180 mm dlouhou čepelí vyrobenou z vysoce kvalitní nerezové oceli VG10 a 35 vrstvami ocele s damaškovou úpravou. Ručně...

Připravte si sashimi pomocí profesionálního nože Yanagiba od značky MIKI HAMONO SEISAKUSHO, který je ostrý a dokonale vyvážený pro přesné krájení. Nůž disponuje čepelí z...

Deba filetovací nůž od značky MIKI HAMONO SEISAKUSHO je ideální nástroj k filetování ryb a zpracování drůbeže. Nůž disponuje dřevěnou rukojetí a 150 mm dlouhou čepelí...

Univerzální 180 mm dlouhý nůž Santoku od značky MIKI HAMONO SEISAKUSHO, vyroben z vysoce kvalitní čisté nerezové oceli s 8-vrstvým damaškovým potahem. Ideální k řezání...

Santoku nůž od značky MIKI HAMONO SEISAKUSHO má čepel dlouhou 170 mm s jádrem z vysoce kvalitní oceli Yasuki Blue Paper Steel. Ideální pro krájení masa, zeleniny a...

Malý deba nůž od značky UMEBACHI RYUMA je ideální nástroj k filetování ryb a zpracování drůbeže. Nůž disponuje dřevěnou rukojetí a 90 mm dlouhou čepelí s kladívkovým...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.