Japonský kovaný kuchyňský nůž Funayuki RYUMA - 105 mm
Kód: 9130Související produkty

Přírodní nevysychavý olej KUROBARA ze zimní růže, Kamélie japonské, určený k ochraně uhlíkatých čepelí dlát, hoblíků a nožů, které by časem rezly. Vhodný i jako brusný olej pro...

Přírodní nevysychavý olej KUROBARA ze zimní růže, Kamélie japonské, určený k ochraně uhlíkatých čepelí dlát, hoblíků a nožů, které by časem rezly. Vhodný i jako brusný olej pro...
Detailní popis produktu
Japonský kuchyňský Funayuki nůž značky RYUMA ve stylu tradičního kování Tosa. Nůž je ručně kovaný, má hrubý rustikální vzhled a horní neopracovanou část čepele s povrchovou úpravou zvanou kurouchi finish. Čepel z vícevrstvé uhlíkové oceli se vyznačuje vysokou ostrostí a dlouhou životností. Vzhledem k tomu, že ocel není nerezová, doporučujeme po každém použití nůž ošetřit olejem z kamélie. Tento nůž typu Funayuki je navržen ke zpracování potravin a přípravě jídel. Délka čepele 105 mm.
Klíčové vlastnosti tohoto nástroje:
✅ Typ Funayuki
✅ Výjimečná ostrost a odolnost proti opotřebení
✅ Vyvážená manipulace pro preciznost
✅ Oboustranná čepel pro všestrannost
✅ Vyrobeno v Japonsku
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchyňské nože |
---|---|
EAN: | 4977292701129 |
Hmotnost: | 0,06 kg |
Šířka: | 4 cm |
Délka: | 23,5 cm |
Výška: | 1,5 cm |
Vyrobeno v: | Japonsku |
Počet v balení: | 1 |

Univerzální 170 mm dlouhý nůž Santoku od značky MIKI HAMONO SEISAKUSHO, vyroben z vysoce kvalitní čisté nerezové oceli s 8-vrstvým damaškovým potahem. Ideální k řezání...

Sklizňový nůž od značky SENKICHI je ideální nástroj pro sklizeň listové zeleniny. Délka čepele 155 mm. Pro dlouhou životnost je důležité po každém použití nůž ošetřit...

Malý deba nůž od značky UMEBACHI RYUMA je ideální nástroj k filetování ryb a zpracování drůbeže. Nůž disponuje dřevěnou rukojetí a 90 mm dlouhou čepelí s kladívkovým...

Precizní sklizňový nůž od značky RAKUDA s tenkou zahnutou čepelí o celkové délce 145 mm. Nůž je ideální pro sklizeň listové a kořenové zeleniny. Pro dlouhou životnost...

Kuchyňský nůž Funayuki od značky RYUMA nabízí bezkonkurenční ostrost a kvalitu. Nůž je ideální na zpracování zeleniny, ryb a masa. Je lehký a vyvážený pro maximální pohodlí...

Profesionální 180 mm dlouhý nůž Deba od značky MIKI HAMONO SEISAKUSHO pro přesné filetování ryb, který spojuje odolnost s tradičním řemeslným zpracováním. Vyrobeno v Japonsku.

Precizní sklizňový nůž od značky SENKICHI s tenkou zahnutou čepelí o celkové délce 145 mm. Nůž je ideální pro sklizeň listové a kořenové zeleniny. Pro leváky. Pro dlouhou...

Santoku nůž od značky MIKI HAMONO SEISAKUSHO má čepel dlouhou 170 mm s jádrem z vysoce kvalitní oceli Yasuki Blue Paper Steel. Ideální pro krájení masa, zeleniny a...

Deba filetovací nůž od značky MIKI HAMONO SEISAKUSHO je ideální nástroj k filetování ryb a zpracování drůbeže. Nůž disponuje dřevěnou rukojetí a 150 mm dlouhou čepelí...

Ručně kovaný nůž od značky RYUMA s čepelí dlouhou 165 mm. Vyniká při sekání zeleniny díky odolné, ostré čepeli. Pro dlouhou životnost je důležité po každém použití nůž...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.