Japonský kovaný kuchyňský nůž Funayuki RYUMA - 105 mm
Kód: 9130Související produkty
Přírodní nevysychavý olej KUROBARA ze zimní růže, Kamélie japonské, určený k ochraně uhlíkatých čepelí dlát, hoblíků a nožů, které by časem rezly. Vhodný i jako brusný olej pro...
Přírodní nevysychavý olej KUROBARA ze zimní růže, Kamélie japonské, určený k ochraně uhlíkatých čepelí dlát, hoblíků a nožů, které by časem rezly. Vhodný i jako brusný olej pro...
Detailní popis produktu
Japonský kuchyňský Funayuki nůž značky RYUMA ve stylu tradičního kování Tosa. Nůž je ručně kovaný, má hrubý rustikální vzhled a horní neopracovanou část čepele s povrchovou úpravou zvanou kurouchi finish. Čepel z vícevrstvé uhlíkové oceli se vyznačuje vysokou ostrostí a dlouhou životností. Vzhledem k tomu, že ocel není nerezová, doporučujeme po každém použití nůž ošetřit olejem z kamélie. Tento nůž typu Funayuki je navržen ke zpracování potravin a přípravě jídel. Délka čepele 105 mm.
Klíčové vlastnosti tohoto nástroje:
✅ Typ Funayuki
✅ Výjimečná ostrost a odolnost proti opotřebení
✅ Vyvážená manipulace pro preciznost
✅ Oboustranná čepel pro všestrannost
✅ Vyrobeno v Japonsku
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Kuchyňské nože |
|---|---|
| EAN: | 4977292701129 |
| Hmotnost: | 0,06 kg |
| Šířka: | 4 cm |
| Délka: | 23,5 cm |
| Výška: | 1,5 cm |
| Vyrobeno v: | Japonsku |
| Počet v balení: | 1 |
| Položka byla vyprodána… | |
Všestranný kuchyňský nůž od značky UMEBACHI RYUMA má čepel dlouhou 150 mm a je ideální pro krájení ryb a masa. Nevhodné na tvrdé a zmazené potraviny. Vyrobeno v Japonsku.
Kuchyňský nůž Gyuto od značky MIKI HAMONO SEISAKUSHO s 180 mm dlouhou čepelí vyrobenou z vysoce kvalitní nerezové oceli VG10 a 35 vrstvami ocele s damaškovou úpravou. Ručně...
Připravte si sashimi pomocí profesionálního nože Yanagiba od značky MIKI HAMONO SEISAKUSHO, který je ostrý a dokonale vyvážený pro přesné krájení. Nůž disponuje čepelí z...
Malý deba nůž od značky UMEBACHI RYUMA je ideální nástroj k filetování ryb a zpracování drůbeže. Nůž disponuje dřevěnou rukojetí a 90 mm dlouhou čepelí s kladívkovým...
Santoku nůž od značky MIKI HAMONO SEISAKUSHO má čepel dlouhou 170 mm s jádrem z vysoce kvalitní oceli Yasuki Blue Paper Steel. Ideální pro krájení masa, zeleniny a...
Kuchyňský nůž od značky RYUMA je nástroj navržený ke zpracování ryb, masa a zeleniny. Nůž disponuje dřevěnou rukojetí a 150 mm čepelí v regionálním stylu zpracování...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
