Japonský pracovní odlamovací nůž KAI S-001
Kód: 4710Související produkty
Náhradní čepele pro odlamovací nůž od značky KAI, 50 kusů. Jsou ideální pro přesné řezy různých materiálů. Tloušťka 0,3 mm. Kompatibilní s noži: SS-110. Vyrobeno v Japonsku.
Všestranná truhlářská a řemeslnická tužka od britské značky TRACER®. Dokáže psát na většinu povrchů, bez ohledu na to, zda jsou lesklé nebo hrubé. Perfektní pracovní nástroj pro...
Klasická japonská ruční pilka Ryoba od firmy SUIZAN s dvojitou čepelí pro příčný i podélný řez s klasickou rukojetí. Ideální pro jemné a precizní řezy do dřeva. Určeno pro řez...
Robustní přenosný svěrák a pracovní koza od značky STRONGBOLD. Umožní upnutí pracovního materiálu až do šířky 95 cm při upínací síle 10 kN (1 tuny). Čelisti lze ovládat...
Skládací stavební kozy od značky BORA s nastavitelnou výškou, které lze použít jako pracovní stůl nebo podstavec a podpěru při řezání. Tento univerzální pomocník ve stavebnictví...
Detailní popis produktu

Kvalitní japonský vysouvací odlamovací nůž pro běžné pracovní použití. Vhodné na řezání lepenky, obalových materiálů, gumy a dalších. Tvrzené kovové vedení se zvýšenou odolností a matným pozlaceným povrchem. Extrémně ostrá měnitelná japonská čepel. Vyrobeno v Japonsku.

Vlastnosti pracovního nože
✅ Pro běžné pracovní použití
✅ Kovové vedení čepele pro vysokou pevnost
✅ Protiskluzová rukojeť
✅ Vyměnitelná čepel
✅ Vyrobeno v Japonsku
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Odlamovací nože |
|---|---|
| EAN: | 4901331500008 |
| Typ čepele: | S |
| Šířka: | 26 mm |
| Výška: | 90 mm |
| Hloubka: | 15 mm |
| Hmotnost: | 27 g |
| Vyrobeno v: | Japonsko |
| Počet v balení: | 1 |
Řezací nůž od značky SK11 s čepelí z titanové slitiny pro maximální odolnost. Nůž je vhodný na řezání různých izolačních materiálů, polystyrenu, skelné vaty, ale může být použit...
Japonský multifunkční nůž od značky SK11 – sada se 3 pilovými listy a klasickým odlamovacím nožem. Obsahuje pilový list na barevné kovy a dva pilové listy na dřevo, jeden...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
